VIGTIGT: Selvhjælp Silkeborgs lokaler er lukket fra den 11. december til den 3. januar

Regeringen har i tillæg til de nationale tiltag indført særlige lokale tiltag i store dele af landet for at stoppe spredningen af COVID-19.

Særligt Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Sjælland og en række større kommuner i Region Syddanmark og Region Nordjylland har en bekymrende smitteudvikling.

De skærpede tiltag gælder fra 11. december 2020 kl. 16.00 til og med 3. januar 2021.

Det betyder, at Frivilligcenter og Selvhjælp Silkeborg lukker ned for aktiviteter fra fredag den 11. december kl. 16.00 til og med den 3. januar 2021.
Derudover forbeholder vi os ret til at justere på periodens længde, hvis vi hen over juleferien får nye restriktioner.
Som forening og gruppe kan du ikke benytte vores lokaler i perioden, og du kan kun træffe personalet på telefon eller mail. Derudover kan der være længere svartid. Vi vender tilbage til dig, så snart vi har mulighed for det.

Vi håber, at vi med disse tiltag kan bidrage til, at nødvendig, offentlig velfærd kan holde åbent, herunder vores sundhedsvæsen, der lige nu kaldes ind til nødberedskab i højere grad. Det er for at respektere dem, der ikke har noget valg, at vi vælger at lukke helt ned hen over julen, og måske længere ind i januar.

Vi håber, at vi ved at handle nu kan sikre, at så mange som muligt har nogen at mødes med i juledagene, om end det måske er i mindre grupper, end hvad nogle har været vant til.

Med ønsket om alt det bedste til vores medlemmer og frivillige, og især med ønsket om et godt helbred.

Særligt for gruppeledere i Estrupsgade/Medborgerhuset: 
Ovenstående betyder, at det ikke er muligt at mødes i vores lokaler i Estrupsgade før tidligst den 4. januar. Vi forventer at det samme gør sig gældende for Medborgerhuset, som nogle af jer har benyttet.

Hvis I gerne vil mødes inden jul, anbefaler vi kraftigt at mødes udendørs. Vi har som tidligere skrevet et par kontakter til steder udendørs, hvor man kan mødes ganske afskærmet – udenfor Silkeborg centrum.

I er mere end velkomne til at kontakte os på både mail og telefon – I ved selv, hvem I har mest kontakt til (børn: Kirsti, unge/voksne: Lea, pårørende til psykisk sårbare: Annette). I kan også fortsat fange os på hovedtelefonen i kontortiden mandag-torsdag kl. 10-14. Kontaktinfo: https://selvhjaelpsilkeborg.dk/sekretariat/

Særligt i forhold til gruppeledere på skolerne: 
I forhold til vores grupper ude på skolerne, følger de den enkelte skoles retningslinjer – kontakt endelig Kirsti, hvis du er i tvivl om noget i den forbindelse.

Mvh. Frivilligcenter og Selvhjælp.