VIGTIGT angående COVID-19-situationen og brugen af vores lokaler

I lyset af de netop udmeldte retningslinjer fra regeringen ift. at forhindre yderligere smittespredning af COVID-19, har Frivilligcenter og Selvhjælp besluttet følgende:

I kan fortsat benytte vores lokaler, som I plejer, hvis I overholder vores retningslinjer om afspritning og grundig oprydning efter hvert møde.
Vi har valgt fortsat at holde åbent, fordi den form for samvær og rådgivning, der foregår via jer i vores lokaler, har en vigtig betydning for den sociale og mentale sundhed – og så længe vi gør det forsvarligt, så passer vi også på vores fysiske sundhed.
Vi anbefaler jer at udvise ekstraordinær agtpågivenhed, gerne bruge mundbind når man er i bevægelse i huset eller er i køkkenet og derudover huske de almene anbefalinger: høj håndhygiejne, afstand og HUSK at I ikke må møde op, hvis I eller nogen i jeres husstand har symptomer, der kan være tegn på COVID-19.
Selvom lokalerne er åbne, er det selvfølgelig op til jer selv at vurdere, om I føler jer trygge ved situationen eller ej. Vi har alle forskellige grænser, forskellige hverdagsliv og forskellige niveauer af risiko ved at blive ramt af COVID-19 – så hav respekt for, at der vil blive valgt forskellige veje af forskellige mennesker i det næste lange stykke tid.
 
Du skal bestille tid, inden du møder op: Om kontorets åbningstid og betjening. 
De ansatte fra Frivilligcenter Silkeborg og Selvhjælp Silkeborg vil fortrinsvis arbejde hjemmefra, men der vil mindst én gang (mandag-torsdag) om dagen være personale, der spritter lokalerne af.
Nogle af vores ansatte vælger at blive ved med at arbejde på fælleskontoret, men vi kan ikke garantere, at der er medarbejdere, der kan betjene dig i den normale åbningstid. Derfor skal du huske at bestille tid, hvis du har brug for vores rådgivning. Det er ikke muligt at møde op uden forudgående aftale.
Kontakt Frivilligcenter Silkeborg: kontakt@frivilligcenter-silkeborg.dk, tlf. 8682 0098
Kontakt Selvhjælp Silkeborg: info@selvhjaelpsilkeborg.dk, tlf. 4166 0878 (telefonnummer til leder Lea Gaulshøj Thomsen)
Husk at holde dig orienteret løbende, da situationen – som vi snart har vænnet os til – hurtigt kan forandre sig. I så fald hører I fra os på denne kanal.
De bedste hilsner
Camilla Stenhaug Pedersen, leder af Frivilligcenter Silkeborg
og
Lea Gaulshøj Thomsen, daglig leder af Selvhjælp Silkeborg