Vi søger frivillige til nye spændende tiltag

Mens vi har holdt lukket for alle aktiviteter, har vi fortsat modtaget henvendelser fra mennesker med behov for at deltage i en af vores grupper. Derfor har vi en del grupper, vi gerne vil starte op efter sommerferien og måske med lidt held kan planlægge, inden vi bliver ramt af feriestemningen.

Har du mon interesse for og mod på at bidrage til én eller flere grupper nedenfor? Hvis du er klar til en gruppe generelt, så meld også ind – der kan komme andre grupper i spil inden længe. Kontakt i så fald Lea (lea@selvhjaelpsilkeborg.dk eller ring/SMS på 41660878).

  • En frivillig til at hjælpe med video-redigering og særligt tekstning af video-materiale sammen med en anden frivillig, der allerede er i gang med at lave video til hjemmeside samt sociale medier.
  • En enkelt frivillig til Torsdagsklubben. Her er allerede tre frivillige, og vi ønsker os et team af i alt fire frivillige i denne gruppe.
  • To frivillige til opstart af en ny skilsmissegruppe (hverdagsaften) når vi er klar igen til at mødes fysisk.
  • Frivillige til en gruppe omkring det at være psykisk sårbar, måske er man ramt af stress, angst, depression eller lignende (gruppen bliver nok omkring et tema som personlig udvikling, selv-omsorg eller lignende)
  • Frivillige til trivselsgrupperne på skolerne. Overvej, om næste skoleår måske er året, hvor du har lyst til at prøve kræfter med en børnegruppe i dagstimerne ude på en skole? (specifikt for børnegrupperne; ring til Lise på 91525478 ved interesse).