Nedenfor findes et udpluk af emner, som en selvhjælpsgruppe hos Selvhjælp Silkeborg kan omhandle. Der startes løbende nye grupper op.

I udgangspunktet kan vi starte selvhjælpsgrupper op med et hvilket som helst emne, så længe der er deltagere og frivillige nok. Hvis du har et ønske, som ikke er at finde på listen, så er du velkommen til at kontakte os alligevel. Vi kan først starte nye grupper op, når vi har nok på venteliste med samme ønsker, så første skridt er derfor altid at komme på venteliste, hvis ikke vi har en passende gruppe lige nu.

I Selvhjælp Silkeborg har vi både åbne og lukkede grupper. De åbne grupper optager løbende nye medlemmer, modsat de lukkede grupper, der kører med faste deltagere. Det betyder derfor, at selvom vi allerede har en gruppe med et specifikt tema, så er der ikke altid plads, da gruppen kan være lukket af hensyn til deltagerne. Modsat kan en åben gruppe betyde, at der er plads med det samme.

Betragt nedenstående som eksempler, og kontakt os enten på mail eller telefon for at høre nærmere om, hvilke muligheder, der er relevante for lige præcis dig.

ADHD

Adoption

Børnegrupper

Forældregrupper

Kræft

Mænd

Misbrug

Nyt Netværk

Peer

Personlig udvikling

Psykisk Sårbare

Pårørendegrupper

Seniorer

Skilsmisse

Sorg og ensomhed

Stress, angst og depression

Fortæl for livet

Ungegrupper

Fibromyalgi netværk

Formiddag med mening