Cafeen er en åben social cafe´ for unge voksne og voksne med relation til ADHD.

Vi åbnede i 2013, og er så heldige at flere af vore gæster er kommet siden opstart.

Vi vil så gerne følge med tiden og tilføre ”Din ADHD café” nye ideer og tiltag efter brugernes ønsker og behov. Derfor vil det være helt fantastisk hvis du kom forbi og hilste på os. Vi ved det kan være svært, men tag meget gerne en ven med de første gange.

Der er ingen tilmelding, og det er helt gratis at deltage. Kaffe, the og kakao hentes i automaten, og værterne sørger for lidt brød og frugt.

Hvis du har behov for yderligere information, er du meget velkommen til at ringe til Hanne tlf. 29677314

…………….

Velkommen onsdag d. 2. maj fra kl. 18.30 til 20.30 i lokale 2 overfor køkkenet

I caféen oplever du hyggeligt samvær med rummelighed, og træffer andre med samme udfordringer som du selv. Mød derfor trygt op og vær sikker på at blive vel modtaget og forstået.

Ordet er frit, og caféens gæster afgør selv hvordan aftenen skal forløbe og hvilke emner vi skal tale om. Husk vi har tavshedspligt!!

Et par gange årligt krydres med oplæg. Den sidste gang inden sommerferien – den 6. juni – er vi så heldige, at få besøg af Mette Bundgaard fra Psykiatriens Hus. Mette er sygeplejerske med særligt kendskab til ADHD, og hun har lovet at holde et oplæg med overskriften ” Skab bedre parforhold med ADHD” Men meget mere om det senere….

Husk du kan komme på vores sms-liste, hvis du ønsker en reminder dagen før hver caféaften, eller tilmeld dig Selvhjælp Silkeborgs mailliste, hvis du i god tid ønsker at vide mere om månedens café program.

På gensyn

Caféværterne Kaj Verner og Hanne