Cafèen er en åben social cafè for unge voksne og voksne med relation til ADHD og ADD.

Cafeen åbnede i 2013, og vi er så heldige at flere af vore gæster er kommet siden opstart. Vi ønsker at følge med tiden og at tilføre ”Din ADHD café” nye ideer og tiltag efter brugernes ønsker og behov. Derfor vil det være helt fantastisk hvis du kom forbi og hilste på os. Vi ved det kan være svært, men tag meget gerne en ven med de første gange.

Hvis du har behov for yderligere information, er du meget velkommen til at ringe til Hanne tlf. 29677314

…………….

Velkommen onsdag d. 4. april kl. 18.30 i lokale 2 overfor køkkenet

I caféen oplever du hyggeligt samvær med rummelighed, og træffer andre med samme udfordringer som du selv. Mød derfor trygt op og vær sikker på at blive vel modtaget og forstået.

Ordet er frit, og caféens gæster afgør selv hvordan aftenen skal forløbe og hvilke emner vi skal tale om. Et par gange årligt krydres med oplæg o. lign som relaterer til ADHD.

 VIGTIGT: Som altid gøres opmærksom på vi alle har tavshedspligt

Første onsdag i hver måned – fra kl. 18.30 til 20.30 – finder du os i Selvhjælp Silkeborgs lokaler i Estrupsgade 4, 1. sal. Bemærk indgang fra Skolegade

Der er ingen tilmelding, og det er helt gratis at deltage. Kaffe, the og kakao får vi i automaten, og værterne sørger for lidt brød og frugt.

Husk du kan komme på vores sms-liste, hvis du ønsker en reminder dagen før hver caféaften, eller tilmeld dig Selvhjælp Silkeborgs mailliste, hvis du i god tid ønsker at vide mere om månedens café program.

På gensyn

Caféværterne Kaj Verner og Hanne