AFLYST: Oplæg med psykolog Rebecca Schønherr Thomsen

Arrangementet er blevet aflyst.

Pga. Covid-19-situationen må vi aflyse arrangementet. Vi håber på at kunne finde en ny dato med Rebecca, når foråret, sommeren og vaccinerne har spredt sig ud over landet, så vi igen kan ses fysisk. Pas godt på jer selv og hinanden derude. Dbh. Selvhjælp Silkeborg

 

Livet som forældre/nær til børn med særlige udfordringer og behov

Selvhjælp Silkeborg inviterer til oplæg omkring “Livet som forældre/nær til børn med særlige udfordringer og behov”.

Når man bliver forælder til et barn med nogle særlige udfordringer eller behov, er det ofte forbundet med en sorg. En sorg over, at barnet og hverdagen ikke blev, som man havde forestillet sig, og drømt om.

Hertil kommer ofte en række udfordringer i mødet med mere eller mindre forstående familiemedlemmer, pædagoger, kommunalt ansatte og sundhedspersonale.

Dette oplæg vil handle om de typiske udfordringer forældre til børn med særlige behov støder på, og hvordan man kan håndtere dem.

Målgruppe: forældre til børn med særlige behov, og deres pårørende

Oplægsholder Rebecca Schønherr Thomsen:
– Uddannet psykolog fra Københavns Universitet.
– Har en stærk, faglig interesse for forældreskab. Denne interesse blev skærpet efter hun selv fik et barn før tid med de særlige udfordringer og behov der knytter sig hertil. I kølvandet heraf har hun skrevet en bog om fædre til for tidligt fødte, holdt webinarer om “det præmature forældreskab”, og oprettet forløb for forældre til for tidligt fødte.
– Arbejder til daglig som klinisk psykolog i Foreningen Agape, hvor hun både har individuelle klienter, par, og gruppeforløb.

Arrangementet afholdes i Silkeborg Medborgerhus torsdag den 28. januar 2021 kl. 19.30-21. Vi overholder alle gældende retningslinjer og holder deltagerkredsen opdateret, hvis omstændighederne forandres. I så fald forventer vi at afholde oplægget online.

Arrangementet koster 40 kr., men er gratis for alle medlemmer af Selvhjælp Silkeborg. Du bestiller din billet HER