Ny daglig leder – velkomstreception

Velkomstreception for vores nye daglige leder

Mandag den 21. marts kl. 16.00 – 17.00 holder bestyrelsen velkomstreception for Tove i Estrupsgade.

Alle frivillige, medlemmer af foreningen og samarbejdspartnere er meget velkomne til at komme forbi og hilse på. Vi byder på lidt at drikke og noget sødt til.

I kan tilmelde jer via dette link: Velkomstreception

Vi glæder os til at se rigtig mange af jer!

 

Hils på vores nye daglige leder:

Jeg hedder Tove og jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet omkring Selvhjælp Silkeborg!

Jeg er 57 år og uddannet sygeplejerske og pædagogisk antropolog.
Jeg bor i Ry sammen med min mand og vores yngste søn. Derudover har vi to voksne børn og fire børnebørn.

Efter 15 år som leder af kommunale sundhedscentre er jeg parat til at skifte arena og investere min energi i det store og vigtige frivillige sociale arbejde, som Selvhjælp Silkeborg er kendt for.

Foreningens historie og størrelse som Danmarks største selvhjælpsforening forpligter, og den brede pallette af muligheder for deltagelse i styrkende fællesskaber i foreningen er imponerende. Det er derfor med ydmyghed jeg overtager stafetten som ny daglig leder, og jeg vil gøre mit allerbedste for at Selvhjælp Silkeborg fastholder og videreudvikler sin position og sit potentiale.

Jeg ser meget frem til at møde jer alle sammen! Både medarbejdere, frivillige, bestyrelse og det store netværk omkring foreningen og til at lære både jer og hverdagen i sekretariatet og i foreningen at kende.

På gensyn til marts 😊