Muligheder for at være (mere) aktiv

Hvis du har mod på opgaver i foreningen; så kunne vi godt bruge hjælp til følgende:

  • Opstart af en gå-gruppe for alle interesserede; både gruppedeltagere, borgere på venteliste til at komme i en gruppe samt frivillige og medarbejdere i foreningen. Gå-gruppens frivillige skal have fokus på fællesskab, det gode værtskab og de gode samtaler – og en masse frisk luft og bevægelse i kroppen (der er allerede to frivillige med interesse, men der er plads til flere).
  • (Gen)etablering af en ’frokostklub’ for frivillige samt medarbejdere i foreningen på månedlig basis (der er 1-2 frivillige, der er interesserede, vi har brug for lidt flere til en arbejdsgruppe)
  • Evt. en lille gruppe, der vil etablere en ’seniorklub’ for de yderst erfarne frivillige i foreningen (dette blev efterspurgt på stormødet, og nu hører vi lidt bredere ud på denne måde)
  • En frivillig gruppeleder til gruppen ’selv-omsorg’, der gerne skal starte op i januar 2020 om formiddagen en hverdag, læs evt. mere om gruppen her.

Hvis noget af ovenstående vækker din interesse og nysgerrighed efter at høre  mere – så kontakt Lea på 40660878 eller lea@selvhjaelpsilkeborg.dk.