Lederskifte hos Selvhjælp Silkeborg

Kære netværk til Selvhjælp Silkeborg.

Her følger en servicemeddelelse fra nyeste nyhedsbrev. Foreningen forventer at stillingsopslag kommer ud midt på måneden.

Kunne jobbet som daglig leder have interesse for dig eller én du kender, så hold øje her og på vores hjemmeside.

Orientering om lederskifte (besked fra Lea)

Jeg benytter lejligheden til at informere dig om, at jeg stopper som daglig leder af Selvhjælp Silkeborg ved udgangen af året. Jeg skal fra 1. januar 2022 være konsulent hos KL og arbejde med psykisk arbejdsmiljø på kommunale arbejdspladser (https://vpt.dk/spark).

Det har været 3.5 virkeligt spændende, sjove, meningsfulde og krævende år i foreningen, som jeg på ingen måde kunne ønske mit liv uden. Det har været en stor fornøjelse at få lov til at bidrage til foreningens udvikling over de sidste år.

Jeg har valgt at gøre noget andet for at få noget mere ro på i mit eget liv. Mit liv har indtil nu været fuld af travlhed og masser af bolde i luften på én gang. Jeg kan mærke, at jeg nu har brug for at jonglere med lidt færre bolde og mere ro. Derudover ønsker jeg at fokusere mere på min familie derhjemme, mens mine drenge stadig er små og har lyst til at være sammen med deres tossede, halvpinlige mor 😊

Af hjertet TAK for denne gang; jeg er simpelthen så stolt og glad for den tid, jeg har haft i foreningen sammen med jer.
Kærlig hilsen Lea

Bestyrelsen orienterer:
I bestyrelsen har vi stor forståelse for Leas valg, selvom det er tungt at sige farvel til en så vellidt og stor kapacitet, som hun har været alle årene. Vi ønsker Lea alt godt fremover i sit nye job. Vi har rigtig meget at takke Lea for, og det vil vi bl.a. gøre til en lille afskedskomsammen i det nye år – der kommer nærmere information om dette senere.

Bestyrelsen vil gå i gang med en rekrutteringsproces snarest, og lægger en slagplan på sit møde den 9. december. Vores plan for de kommende måneder vil omfatte understøttelse af både personale og opgaver i foreningen, indtil en ny leder kan tiltræde.

Vi håber og forventer, at vi kan ansætte en ny daglig leder til 1. marts.

På vegne af bestyrelsen,
Elin Sonne, bestyrelsesformand