Kom til online-event om Tyk Trivsel-grupper

Online Event om Tyk Trivsel-grupperne

Lever du også dit liv i en tyk krop? Er du nysgerrig på at prøve at slutte fred med kroppen i et støttende fællesskab med andre? Så er gruppen ’Tyk Trivsel’ måske noget for dig.

 

I 2020 startede Selvhjælp Silkeborg landets første ’Tyk Trivsel’ gruppe op, og er nu klar til at starte flere grupper op grundet stor interesse og efterspørgsel. En af grupperne bliver online, så vi kan tage imod deltagere fra HELE LANDET. Er du i kørselsafstand af Silkeborg, så er du også velkommen i den gruppe, der mødes i vores lokaler.

 

Grupperne handler om at finde sig bedre til rette med sin krop; lige som den er – og ikke som man måske kunne ønske den var. Det er en svær proces. Det ved alle, der lever liv i tykke kroppe.

 

Online-eventet er din mulighed for at høre nærmere om Tyk Trivsel – konceptet. Her kommer både info om gruppedeltagelse, fysisk eller online, samt et oplæg fra Lea Gaulshøj Thomsen, initiativtager til Tyk Trivsel, tidligere leder af Selvhjælp Silkeborg og nuværende gruppedeltager.

Oplægget vil både være en personlig fortælling om livet som tyk, lidt viden fra forskningens verden omkring det at være tyk (samfundets stigmatisering samt viden om, hvad slankekure kan og ikke kan) og endelig vil Lea fortælle om, hvad hun og de andre deltagere har fået ud af at deltage i en selvhjælpsgruppe sammen.

 

Tilmeld dig her  – vi glæder os!

 

Del meget gerne i dit netværk; både event og den ene gruppe er online, så geografien burde ikke være en udfordring!