Fortællinger fra en coronatid

Vær med, når et nyt online forløb starter op i april.

Skriveværkstedet ‘Fortællinger fra en coronatid’ starter snart op med et nyt hold, nye fortællinger og et nyt gruppe-fællesskab.

Forløbet er for alle over 18 år: yngre voksne, ældre, kvinder, mænd og alt derimellem, mennesker med en hvilken som helst glød i huden og mennesker i forskellige livssituationer.

Det vigtige er, at du har lyst til at skrive lidt ned hver uge ud fra et bestemt tema, relateret til coronatiden det sidste års tid – og efterfølgende dele det med andre.

Vi giver ikke point for kunstnerisk udførelse og det er ikke vigtigt om du skriver meget eller lidt; blot at du skriver og har lyst til at dele.

Teksterne læses højt for hinanden og der gives respons i form af de tanker og følelser, teksten vækker i de andre deltagere.

Læs mere her og tøv ikke med at henvende dig, hvis du er nysgerrig. https://selvhjaelpsilkeborg.dk/online/

Det praktiske: 6 mødegange på 6 uger. Hver mødegang er af to timers varighed. Gruppen faciliteres af en frivillig gruppeleder fra Selvhjælp Silkeborg. Opstart i april, det bliver en hverdags-eftermidag. Vi håber at have det præcise tidspunkt på plads inden vi går på påskeferie på kontoret den 26. marts.