Flot 2. plads – Benny Andersen Prisen

Vi er altså bare vilde med priser! I sidste måned kunne vi fortælle om modtagelsen af Sundhedsprisen samt indstillingen af pårørendegrupper til regionens initiativpris.

I denne måned er turen kommet til at kunne løfte sløret for, at vi kom blandt de tre finalister til uddeling af Benny Andersen Prisen, som årligt uddeles på Børnekonferencen.

Du kan læse mere om prisen her: https://bennyandersenprisen.dk/
Det er trivselsgrupperne på kommunens grundskoler, der er nomineret. Du kan læse selve indstillingen her: https://bennyandersenprisen.dk/trivselsgrupper/

Formålet med Benny Andersen Prisen er tosidet: 1) At hylde de personer, som yder ekstraordinær og succesfuld indsats for at forbedre vilkårene for et eller flere socialt udsatte børn i Danmark. 2) At synliggøre ’de gode eksempler’, så de kan inspirere andre.

Vi er mega stolte af at være udvalgt som en af de tre finalister af et dommerpanel med virkelig tyngde; blandt andet Susan Hart, Mimi Jacobsen og Rachel Röst har været med til at udvælge Trivselsgrupperne i Silkeborg Kommune som finalist.

I går blev det hele så afgjort – Vi fik en flot 2. plads til trivselsgrupperne på Børnekonferencen.
Benny Andersen Prisen 2021 gik til De Anbragtes Vilkårs formand, David Adrian Pedersen – stort tillykke; hvor er det også bare et stærkt og vigtigt arbejde, han og de repræsenterer 🙂

Vi er glade og stolte over at være blandt finalisterne, i så fint selskab 🙂