Fantastiske Fællesskaber – stem på Selvhjælp Silkeborg!

102 fællesskaber meldte sig til konkurrencen om at blive det mest fantastiske fællesskab i Østjylland. Dommerne har valgt fem finalister ud, der nu har chancen for at vinde præmien på 100.000 kr.
Selvhjælp Silkeborg er ét af de fem fællesskaber! Derfor havde vi besøg af TV2 Østjylland den 21. oktober, hvor de filmede dagen lang, til hvad der endte med at blive et lille portræt af foreningen. 
Portrættet bliver vist i dag, mandag den 4. november kl. 19.30 på TV2 Østjylland. Du kan allerede nu se klippet og artiklen om os på Facebook

For at vinde de 100.000 kr. så kræver det, at vi er den forening, der får flest SMS-stemmer. Derfor har vi brug for DIG, din nabo og dit netværk til at hjælpe os  

STEM VIA SMS – SEND ’ØJ 1’ TIL 1272

(husk mellemrum mellem ØJ og 1) senest den 14. november. 
Læs mere her.

Den 21. november kl. 19.30 udnævnes den endelige vinder på live TV – vi håber sådan, det bliver os. 

Vi er enormt glade og beærede over at være blandt finalisterne – og vi er det KUN, fordi vi som forening har så utroligt mange skønne frivillige, medlemmer og deltagere i grupperne. Så af hjertet tak for jer. Vi er både ét fantastisk fællesskab – og samtidig en masse små, fantastiske fællesskaber i form af vores grupper. Til sammen udgør vi noget helt særligt – og vi skal være superstolte over at være nået til finalen. Lige meget om vi vinder finalen eller ej, så har vi vundet positiv omtale og god energi, og det er vi rigtig taknemmelige for.