Blog Elements

You can display blog posts in various ways with the “Blog Post” element/shortcode. You can see one example here and even more at the blog main menu item of this demo.

Husk: Temaaften om søvn d. 25/2

Du inviteres hermed til en aften om temaet søvn og søvnproblemer tirsdag den 25. februar 2020 kl. 18.30-21.00 i Lunden i Silkeborg.

Alle er velkomne; både frivillige, gruppedeltagere og det brede netværk til Selvhjælp Silkeborg.

Ønsker du at deltage, så tilmeld dig her.

Vi ser nærmere på, hvad søvn egentlig er for noget – og hvad man kan gøre, hvis søvnen driller i en længere periode.

Oplægget afholdes af antropolog og daglig leder af Selvhjælp Silkeborg, Lea Gaulshøj Thomsen. Lea har tidligere i sit arbejdsliv beskæftiget sig med søvn og søvnproblemer i socialpsykiatrien og deler her ud af viden og erfaringer.

Oplægget vil handle om, hvad søvn grundlæggende er – og hvorfor det er så vigtigt. Det vil handle om søvnproblemer, og hvor normalt det faktisk er at have søvnproblemer i løbet af et liv; især når livet gør ondt. Sidst men ikke mindst vil vi kigge en smule på, hvad man kan gøre når søvnen driller.

OBS: Lea er ikke søvnekspert som sådan, men har viden på feltet og gennemført en kvalitativ undersøgelse omkring søvn og søvnproblemer på det specialiserede socialområde i Region Midtjylland.
Der er tale om et bio-psyko-socialt perspektiv på søvn – altså et blik på både kroppen/hjernen, den enkeltes sind og de sociale relationer/fællesskaber, vi alle er en del af.

Oplægget er gratis for alle medlemmer af Selvhjælp Silkeborg.

Er du ikke medlem, har du på aftenen to muligheder (du betaler først ved indgangen på selve aftenen):
– betale 40 kr for deltagelse i aftenens arrangement inkl kaffe/the og lidt sødt i pausen
– betale 125 kr for medlemskab af Selvhjælp Silkeborg hele 2020, hvor du blandt andet kan komme gratis ind til alle de åbne arrangementer, foreningen afholder i løbet af året – samtidig med, du støtter en god sag 🙂 Se mere om vores medlemskaber her.

Den A.P. Møllerske Støttefond

Vi har modtaget endnu en stor bevilling til foreningen; denne gang fra Den A.P. Møllerske Støttefond. Midlerne er doneret til et tre-årigt projekt: ’Fyr op for Fællesskab – en trivselsfremmende indsats for udsatte drenge og deres familier’.

Det betyder, at fra efteråret vil vi starte projektet op med projektleder Tais Nøhr, som også har været med til at udvikle projektet og søge midlerne hjem. Vi glæder os til samarbejdet og I kommer til at høre meget mere om dette efter sommerferien.

Projektet er forankret hos os i Selvhjælp Silkeborg, evalueres af VIA University College og vores tætteste og helt u-undværlige samarbejdspartner er skoleforvaltningen. Desuden vil projektet også nyde godt af samarbejde ind i kommunens familieområde, der hvor det giver mening.

Helt kort er projektets målgruppe drenge, der har svært ved at komme stabilt i skole – og deres forældre. Vi vil udvikle gruppeforløb for henholdsvis drengene og deres forældre. Vi glæder os! Tusind tak til støttefonden, for også at se perspektiverne i dette udviklingsprojekt.

Nyhedsbrev sommer

Læs nyhedsbrevet her I ønskes alle en dejlig sommer:-)

Referat fra genaralforsamlingen

Den 8. juni 2021 afholdte Selvhjælp Silkeborg årets generalforsamling.…

Sommerferie

Sommerferien nærmer sig for os på kontoret, både hos Selvhjælp…

Lempelser for brug af vores lokaler

Klik her: Lempelser for brug af vores lokaler i Estrupsgade

Flot 2. plads - Benny Andersen Prisen

Vi er altså bare vilde med priser! I sidste måned kunne vi…

30 års jubilæumsfejring

Vi havde en dejlig søndag eftermiddag på Odden i solskin -…