Den A.P. Møllerske Støttefond

Vi har modtaget endnu en stor bevilling til foreningen; denne gang fra Den A.P. Møllerske Støttefond. Midlerne er doneret til et tre-årigt projekt: ’Fyr op for Fællesskab – en trivselsfremmende indsats for udsatte drenge og deres familier’.

Det betyder, at fra efteråret vil vi starte projektet op med projektleder Tais Nøhr, som også har været med til at udvikle projektet og søge midlerne hjem. Vi glæder os til samarbejdet og I kommer til at høre meget mere om dette efter sommerferien.

Projektet er forankret hos os i Selvhjælp Silkeborg, evalueres af VIA University College og vores tætteste og helt u-undværlige samarbejdspartner er skoleforvaltningen. Desuden vil projektet også nyde godt af samarbejde ind i kommunens familieområde, der hvor det giver mening.

Helt kort er projektets målgruppe drenge, der har svært ved at komme stabilt i skole – og deres forældre. Vi vil udvikle gruppeforløb for henholdsvis drengene og deres forældre. Vi glæder os! Tusind tak til støttefonden, for også at se perspektiverne i dette udviklingsprojekt.