Vi har brug for dig
Selvhjælp Silkeborg er en medlemsbaseret forening. Et medlemskab er en tilkendegivelse af, at man støtter op om vores aktiviteter, hvilket er meget vigtigt for os, fordi vi har brug for at dokumentere lokal opbakning og forankring, når vi søger puljer fra stat, kommune og andre. Derudover, så gør alle bidrag også en forskel og går direkte til foreningens arbejde.

Vi har to forskellige medlemskaber:

Privat medlemskab

Et privat medlemsskab koster 125 kr. om året. Som privat medlem har man stemmeret ved Selvhjælp Silkeborgs generalforsamlinger.

Erhvervsmedlemskab

Et erhvervsmedlemskab koster 1000 kr. om året. De virksomheder, der støtter os med et erhvervsmedlemskab vil figurere på Selvhjælp Silkeborgs hjemmeside. Til vores generalforsamlinger tæller et erhvervsmedlemskab som én stemme i forbindelse med afstemninger.

Som både privat og erhvervsmedlem modtager man vores månedlige nyhedsbrev, så man kan holde sig orienteret om foreningens aktiviteter. Man bliver desuden inviteret til vores åbne arrangementer. Vil man gerne støtte os uden at modtage nyhedsbrev er det selvfølgelig også muligt.

Hvis du har lyst til at gøre en forskel og støtte Selvhjælp Silkeborg, så kan du tilmelde dig som medlem via formularen til højre eller ved at overføre 125 kr. via MobilePay til 75373 (husk at angive navn og mailadresse).

Bliv medlem