Livet efter flasken

Trangen til alkohol kan være svær at tøjle, hvis man har haft et stort forbrug gennem en årrække. Vanens magt er stor, så selv om man ønsker at leve et liv uden alkohol, kan trangen være svær at håndtere i bestemte sociale situationer, hvor man er vant til at drikke, eller hvis man eksempelvis hører nogen åbne en flaske, registrerer en særlig duft, man forbinder med alkohol, eller kommer i en særlig sindsstemning.

 

I Selvhjælp Silkeborg i Estrupsgade 4,1 starter vi torsdag den 11. maj en støttegruppen for mænd og kvinder, der ønsker at leve et liv uden alkoholens dominans. Ved at være del af en lille og fortrolig støttegruppe kan man hjælpe hinanden med at opbygge og vedligeholde motivationen og håndtere trangen, og man kan i fællesskab blive klogere på de gode tanker, følelser og adfærd, der fremmer et afbalanceret liv uden alkohol.

 

Gruppen ledes af Christina Gadeberg, der professionelt har arbejdet som socialrådgiver, og Christian Pedersen, der efter 30 år som alkoholiker nu har været ædru i syv år. 

Vil du vide mere og/eller har du lyst at deltage kan du kontakte Steen Andreassen på tlf. 6080 4795, eller på mail: steenandreassen@hotmail.com