Bliv medlem

Selvhjælp Silkeborg er en medlemsbaseret forening. Et medlemskab er en tilkendegivelse af, at man støtter op om vores aktiviteter. Det er meget vigtigt for os, fordi vi har brug for at dokumentere lokal opbakning og lokal forankring, når vi søger puljer fra stat, kommune og andre.

Vi har to forskellige medlemsskaber:

Privat medlemsskab 
Et privat medlemsskab koster 100 kr. om året. Som medlem modtager man vores nyhedsbrev to gange om året, så man kan holde sig orienteret om foreningens aktiviteter. Man bliver desuden inviteret til vores åbne arrangementer. Som privat medlem har man stemmeret ved Selvhjælp Silkeborgs generalforsamlinger.
Du kan tilmelde dig via nedenstående skema.

Erhvervsmedlemsskab
Et erhvervsmedlemsskab koster 1000 kr. om året. Som erhvervsmedlem modtager man vores nyhedsbrev to gange om året, så man kan holde sig orienteret om foreningens aktiviteter. Man bliver desuden inviteret til vores åbne arrangementer. De virksomheder, der støtter os med et erhvervsmedlemsskab vil figurere på Selvhjælp Silkeborgs hjemmeside. Til vores generalforsamlinger tæller et erhvervsmedlemsskab som én stemme i forbindelse med afstemninger.
Du kan tilmelde dig som erhvervsmedlem via nedenstående skema.